Iphone cases

Kikade runt lite på olika skal till iphonen och fy satan va snygga alltså!! Dessa är lätt mina favoriter därifrån, speciellt dödskallen hihi ;) Ni hittar alla HÄÄÄR!!! 




 
 
 

 
 

 

Onsdag

Hola people, ingen skola för mig idag heller, men hoppas på att kunna gå imorgon.. Shit alltså, tre språk i en mening. Inte illa va?;) Haha aja. Det får bli en snabb update såhär på morgonen, innan jag somnar eller nått. Sjukt trött. Men först, dricka te(♥♥) och kolla på gossip girl, wiiie. :D





 

Dream house

 


Still sick

Kollar på gossip girl, update kommer snart.. ;)


Bad day

Dagen har varit, sådär.. Haft så jäkla ont i halsen, kunde knappt äta. Tror jag har druckit minst 3 liter te idag, haha. Hostat sönder har jag också gjort. Och pluggandet gick väl sådär. Okej då, ska vara ärlig.. Hade ingen ork till att göra nånting. Kollade bara igenom lite NO saker och sedan har jag sovit, eller försökt iallafall. Har haft bättre dagar kan man ju säga.. ;)


Godmorgon

Ligger i sängen och hostar sönder, kan inte prata, äta eller sova.. Nu är det min tur att bli sjuk, igen! Åå jag hatar att vara hemma och inte hinna med att plugga, särskilt nu när vi har massa prov framöver. Det sista jag behöver nu är att missa ännu mer i skolan! Har redan tillräckligt som jag måste göra, 5 sidor om Rom, 2 läxor i spanska, massa matte, plugg inför NO prov, nån saga i engelska, JA jag har en hel del plugg att ta tag i. Nu är det väl bara att vänta på mer och mer.. Att vara sjuk suger!!


Sjuk?

Fick helt plötsligt super ont i halsen, kan knappt svälja:( Vill verkligen inte bli sjuk nu.. Har jätte mycket att göra i skolan och snart är det gymnastik tävling, så jag får se hur det blir med träningarna i veckan. Tror jag hoppar över 1 iallafall. Måste vila och försöka att INTE bli sjuk. Så nu ska jag lägga mig i sängen, dricka te, kolla på gossip girl och hoppas på att jag är bättre imorgon. Godnatt!


27 januari 2013

Har nyss tagit ett långt och varmt bad, så himla frusen i kroppen sen jag gick hem från hockeyn, haha.. Gick i -18 grader och kände inte fötterna efter bara några meter, shit va kallt de va!! Skulle inte sitta helt fel med sommar nu! Finns ju ingenting som är bra med vintern, den är bara kall och det är snö överallt.. :(


Lördag

Var några dagar sedan jag bloggade, men har verkligen inget kul att berätta om så väljer hellre att inte skriva någonting alls. Blir nog något inlägg då och då men inte värsta super uppdateringen som 7 inlägg varje dag..

Under dagarna jag inte bloggat har jag tränat, pluggat, kollat på gossip girl, sovit, ätit, tränat & pluggat ännu mer, städat rummet och haft allmänt tråkigt. Så inget jag väljer att blogga om direkt, haha. Kan försöka att uppdatera liite bättre framöver, men bara lite;)


Inspiration

Bilder från weheartit.com!!


Smoothie


Måndag

Skolan idag var väl sådär, seg som bara den eftersom det är måndag men annars helt okej. Har lite plugg som jag måste bli klar med tills på fredag, minst fem sidor om Rom ska jag skriva, men de fixar jag nog. Får lov att ta hem och jobba om jag inte hinner.. Tråååkigt!

Senare ikväll blir det gymnastik, plugg och mys framför the mentalist. Är beroende nästan, så sjukt bra alltså!:D Ska försöka somna mycket tidigare inatt också, ärligt talat så tror jag inte att jag kommer göra det, men värt ett försök iallafall, haha;).


22.31

Inte gjort något speciellt idag, bara duschat och ätit mat typ, haha. Därför har jag inte bloggat något, känns värdelöst att skriva massa inlägg med ingenting i. Aa ni förstår säkert vad jag menar;). Och vill bara säga att internet funkar bara ibland här hos mamma så blir inte den bästa uppdateringen nu i veckan, men jag bloggar då jag kan.. Kommer nog ett till inlägg senare, om det inte gör det så säger jag godnatt nu!


Lördag

Inga planer alls för kvällen (inga roliga iaf), slutar väl med att jag sitter och trycker i mig massa godis framför några avsnitt av the mentalist, haha. ;) Nej men jag tror att syrran ska fixa mina naglar, vill även färga håret liite mörkare så ska se om jag ska göra det ikväll, och sedan städa rummet. Kul lördag jag kommer ha.. Eller inte. :D


 

I'm back

Devote var nog ingenting för mig så nu har jag bytt tillbaka hit, byter hela tiden haha, typiskt mig.. Jaja, som ni ser så har jag tagit bort alla inlägg osv, börjat om på nytt eftersom jag inte bloggat här sedan sommarlovet. Kände för en ny start helt enkelt, aa typ så.. ;)

Har ny design också, är riktigt nöjd faktiskt. Tog bara några dagar att göra den också, brukar vanligtvis sitta i ungefär 2-3 veckor med mina andra designer så denna gick riktigt snabbt! :D Det enda som jag blev missnöjd med är att när man kollar på mobilen så ser inte bakgrunden bra ut. Men orkar inte fixa till det så det får vara så nu ett tag, huvudsaken är att det ser bra ut på datorn hah.. ;) 

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på the mentalist(♥), sedan SOVA.. Pusss




Bild från Dubai, vill tillbakaaaa!!♥♥





 

RSS 2.0