Awesome

Haha vi köpte fett coola kepsar!!!


Tjoo

Godmorgon godmorgon! Klockan är bara halv 10 och jag är vaken, vad händer med mig?? Är aldrig uppe före 12 annars.. Men vaknar alltid så tidigt då jag har lov haha.. Och det är ju bra så att man inte sover bort halva dagen. Speciellt nu när man vill hinna göra saker här i Östersund;)

Idag har vi iallafall planerat att gå på stan, ska shoppa och äta på donken typ;) Senare ikväll blir det bio eller filmkväll hemma.. Får se vad vi känner för! Kommer nog inte orka åka in till stan igen ikväll då vi varit där hela dagen. Men man vet aldrig vad vi hittar på ;)


Mot Östersund!


Söndag

Idag är det SÖNDAG, brukar vanligtvis hata denna dag men eftersom det inte är skola imorgon så är den helt OK;) Haha nej men, åker till Östersund ikväll klockan 7 (20 över för att vara exakt) med Mathilda. Ska vara där tills onsdag och bara chilla. Så uppdaterar då jag har tid osv, typ som det har varit dom senaste veckorna. Orkar nästan aldrig blogga nu sedan bloggpausen(sorry), men hittar liksom ingenting som gör så att jag tänker "wow, dehär måste jag blogga om". Haha aa ni förstår säkert.. Eller inte ;)

Måste iallafall kolla klart på gossip girl nu, är i mitten av avsnittet nästan. Så vi hörs om ett tag hoppas jag;)


Looooov

Typ såhär känner jag mig nu.


RSS 2.0